Blijf veilig op de motor

Veiligheid gaat voor alles. Hieronder ons advies materiaal voor tijdens de off-road reis, de Hoge Atlas!

Gewone motorlaarzen geven niet genoeg bescherming, ook niet de laarzen met off- road look. Daarom is onze advies om harde cross en enduro laarzen te dragen. Je hebt ze tegenwoordig voor nog geen 100 euro en tweede hands nog goedkoper

 

Over de schrijver

client-photo-1
Aziz

Reacties

26 februari 2018
Dank voor de korte maar krachtige tip. Ik en mijn beste maatje gaan over 2 maanden drie weken lang per motor door Marokko reizen. We kijken er al een jaar ontzettend naar uit. Bij de laatste checks zullen we de veiligheid inderdaad in het oog houden.
19 maart 2018
Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Goed om te lezen dat jullie iets hebben aan mijn tip. Ik wens jullie een mooie trip toe in Marokko.

Geef een reactie