Reis door Marokko zoals nooit tevoren!

Avontuurlijke reizen

Ontdek Marokko met spectaculaire motorreizen. Voor de echte avonturier!

De beste prijs

Onze reizen zijn compleet verzorgd, zo ben je bij ons verzekerd van de beste prijs en zijn er geen verrassende extra’s.

Gemaakt door locals

Onze reizen zijn voortgekomen uit ervaringen van locals. Zo bieden wij een once in a lifetime ervaring.

De mooiste plekken

Onze reizen zijn met enorm veel aandacht gepland en uitgestippeld. Zo verzekeren wij je van de mooiste en uniekste locaties.

Flexibele tour

Onze reizen zijn perfect uitgestippeld om al het moois van Marokko te laten zien. Maar ook voor speciale wensen kunnen wij onze reizen aanpassen.

Gepassioneerde begeleiders

Onze begeleiders zijn verliefd op Marokko en motorreizen. Deze passie voor Marokko zal dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.
Neem een Kijkje naar

Onze reizen

5 dagen
Mrt-Apr, Sep-Okt
8 dagen
April-Mei, Sep-Okt
14 dagen
April-Mei, Nov- Dec
9 dagen
April-Mei, Sep-Okt
§ dagen
Jan-Dec

Recente berichten

Best dating sites

Many local newspapers had online personals in the mid 1990s but were bought out by these big dating sites. From some of the comments it
Lees meer

We mogen weer!!

Eindelijk kunnen we weer mooie reizen maken door Marokko op de motor. Nieuwsgierig? Zie ons aanbod.
Lees meer

Motorbeurs 2020

Wij staan op de zelfde plek als vorige jaar. Hal 9. Stand D 0.54. Kom gezellig langs.
Lees meer

Tour Reviews

Kurt Van Schoor

De Hoogte punten van de Atlas

Maart 2022. Ik heb een korte maar krachtige, maar vooral een heerlijke trip beleefd. Aziz is een ervaren gids en kent de cultuur, bevolking en taal en aldus werden we van het gebergte met prachtige zichten naar diepe valleien begeleid met tussendoor het “woestijn-met-oase” gevoel. Alleen in het uiterste begin waren we onbekenden, dat na slechts 1 avond al veranderde in een vriendschapsgevoel met veel humor, verhalen en ontspanning. Naar biertjes was het even zoeken :-). De trip heeft meer dan voldoende afwisseling om Marokko beter te leren kennen dan van boeken, brochures en platgereden wegen. Echter iets meer offroad zou welkom zijn.
Kortom : Goede motoren , prachtig land , schitterend weer , ervaren gids en plezante groep. Meer moet dat niet zijn voor een avontuurlijke en heerlijk motorvakantie ! Thanks @Aziz !

Jan Rutten

De Hoogte punten van de Atlas

Ben 40 jaar motorrijder met een Pan European en wilde wel eens een andere motor ervaring beleven, via vrienden info gekregen over de pracht van het Atlasgebergte en dan na wat research de site gevonden van motoreizen Marokko en voor mij was dat aanbod onmiddellijk een schot in de roos. Aziz als reisleider is de perfecte persoon om mee te toeren, kent het gebergte voor 100% en deelt zijn kennis en ervaring als geen ander. Oh ja, de motoren, pittige, krachtige machines zeer wendbaar voor zowel off road als om te schuren over het perfecte asfalt van de uitlopers van het gebergte. Verder waren de tussenstops en de overnachtingen telkens een positieve ervaring.
Om de woorden van een Olympisch voorzitter te gebruiken bij het sluiten van de spelen “ het was een ongelooflijke reis en Aziz was de gedroomde reisleider.