Reis door Marokko zoals nooit tevoren!

Avontuurlijke reizen

Ontdek Marokko met spectaculaire motorreizen. Voor de echte avonturier!

De beste prijs

Onze reizen zijn compleet verzorgd, zo ben je bij ons verzekerd van de beste prijs en zijn er geen verrassende extra’s.

Gemaakt door locals

Onze reizen zijn voortgekomen uit ervaringen van locals. Zo bieden wij een once in a lifetime ervaring.

De mooiste plekken

Onze reizen zijn met enorm veel aandacht gepland en uitgestippeld. Zo verzekeren wij je van de mooiste en uniekste locaties.

Flexibele tour

Onze reizen zijn perfect uitgestippeld om al het moois van Marokko te laten zien. Maar ook voor speciale wensen kunnen wij onze reizen aanpassen.

Gepassioneerde begeleiders

Onze begeleiders zijn verliefd op Marokko en motorreizen. Deze passie voor Marokko zal dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.
Neem een Kijkje naar

Onze reizen

6 dagen
Mrt-Apr, Sep-Okt
8 dagen
April-Mei, Sep-Okt
14 dagen
April-Mei, Nov- Dec
9 dagen
April-Mei, Sep-Okt
§ dagen
Jan-Dec

Recente berichten

Inclusief Huurmotor

Wist u dat onze reizen inclusief huurmotor zijn! Je avontuur kan dus snel beginnen.
Lees meer

We mogen weer!!

Eindelijk kunnen we weer mooie reizen maken door Marokko op de motor. Nieuwsgierig? Zie ons aanbod.
Lees meer

Motorbeurs 2020

Wij staan op de zelfde plek als vorige jaar. Hal 9. Stand D 0.54. Kom gezellig langs.
Lees meer

Tour Reviews

Eric De Koning

De Hoge Atlas route

Oktober 2022 ben ik met mijn goede vriend Hanco naar Marokko afgereisd. Van te voren nog een gesprek gehad waarin onze zorgen en vragen prettig werden beantwoord.
Na aankomst met vlucht naar Marrakesh zijn we warm ontvangen door Aziz op het vliegveld en die avond voorgesteld aan de andere gasten.
Volgende ochtend de Enduro motoren opgehaald en toen kon het avontuur beginnen. De combinatie van de woestijn, de dorpen de bergen met zo`n uiteenlopende schakering van kleuren was echt een hele intense overweldigende ervaring, met in de dagen uiteen lopende overnachtingen van hotels tot en met oase achtig verblijven. onderweg uiteenlopend gegeten en enorm genoten. Aziz kent het atlas gebergte ook op zijn duimpje. Het rijden met de motoren was fantastisch de verschillende wegen met in het atlas gebergte een schakering van bochten was een feest evenals het her en der offroad rijden. Daarbij moet ik niet vergeten te melden de gastvrijheid van de bevolking die ik ervaren heb. Conclusie Motoren waren top, verblijven waren uitlopend en zeer prettig, de reis door o.a. het atlas gebergte overtrof alle verwachtingen en de mens/reisleider Aziz maakt er een onvergetelijke vakantie van. Aziz bedankt namens Hanco en Eric

Frans Leerdam

De Hoogte punten van de Atlas

Frans
Mei 2023, ik wilde met 2 zonen en schoonzoon gaan motor rijden, maar wel wat anders.
We kwamen uit op Marokko, gegoogeld en kwam daar Aziz tegen. Contact met hem gezocht en het klikte direct, hij begreep wat wij wilden.
Hij heeft 4 mooie routes uitgezet. Met een leuke groep , later sloten er nog 3 motorrijder er bij aan. De routes door en rondom het Atlas gebergte waren super mooi. Dit was een onvergetelijke ervaring. De verwondering van het landschap ligt achter elke bocht, de bergpaden het gravel en het helse verkeer van Marrakech, het leren van de lokale gewoontes . De verblijven in aparte hotels en het eten was buitengewoon lekker.
Dank je wel Aziz dat je ons deze mooie motortrip, goed georganiseerd.

Wij hebben er van genoten !
Dank je wel
Groeten
Frans, Maarten, Remco en Erik.