Wie zijn wij en hoe zijn wij begonnen?

Ontmoet het team!

Motorvakantiemarokko is opgericht door een enthousiaste motorrijder die zijn ervaringen gebruikt om andere motorrijders een geweldige motorvakantie te bieden. Motorvakantiemarokko is gespecialiseerd in georganiseerde motorvakanties in geheel Marokko. Nadat ik de nodige routes heb gereden door heel Europa, ben ik in 2013 hobby matig begonnen met het organiseren van op maat gemaakte motorvakanties voor groepen. In tegenstelling tot andere aanbieders bieden wij motorvakanties die betaalbaar zijn en tot in de puntjes verzorgd. Doordat ik de Marokkaanse taal beheers kan ik in de behoefte van een ieder voorzien en mijn kennis over Marokko en de passie voor het motorrijden in Marokko overbrengen.

Wat het motorrijden in Marokko zo anders maakt is dat je het gevoel van het rijden in een Dakar rally benaderd zonder het competatieve aspect waardoor er ook meer ruimte blijft om te genieten van al het moois dat Marokko te bieden heeft. Dit zal er zeker aan bijdragen dat u een onvergetelijk avontuur zult beleven.

De oprichter

Aziz Nahil

Mijn naam is Aziz Nahil , ben 47 jaar geleden geboren in Casablanca. Ik ben op jonge leeftijd naar Nederland gekomen, ben opgegroeid in Amsterdam Oost en woon tegenwoordig in Heerhugowaard waar ik werkzaam ben bij de gemeente Alkmaar. In mijn functie ben ik gewend om alles zo goed als mogelijk voor elkaar te hebben en dit neem ik dan ook mee in de organisatie van onze tour. Motors hebben altijd mijn interesse gehad en uiteindelijk besloot ik in 2004 om mijn motorrijbewijs te gaan halen. Ik heb sindsdien door heel Europa getoerd zowel in groepsverband als alleen met mijn partner.

IMG-20191102-WA0162
Ons administratie monster

Dorien de Kort

Mijn naam is Dorien de Kort. Ik ben 52 jaar oud en woonachtig in Heerhugowaard. Ik ben binnen Motorvakantiemarokko verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte zoals het beantwoorden van mail. Na 20 jaar ervaring met Marokko wil ik er aan bijdragen dat u een onvergetelijke reis hebt.